20 полицаи в Дупница и Кюстендил сменени, понижени или пенсионирани

Двайсет полицейски служители на ръководни постове от Кюстендил и Дупница са преназначени на нови постове, като сред тях има понижени в длъжност и пенсионирани. Това е станало със заповеди на министъра на вътрешните работи Михаил Миков, съобщиха от МВР в четвъртък.

Началникът на Районното управление на МВР в Дупница Валентин Гълъбов преминава на работа в РУ на МВР в Бобов дол. Неговото място ще заеме главен инспектор Райчо Омерски, началник на група в РУ на МВР в Кюстендил.

Досегашният заместник-директор на Областна дирекция на МВР в Кюстендил Ивайло Дамянов става началник на отдел "Опазване на обществения ред и

превенция" в областната дирекция на мястото на пенсионирания Красимир Димитров. За заместник-директор на ОД МВР - Кюстендил, е назначен Елиан Стамболийски, който е ръководил сектор "Борба с организираната престъпност" в дирекцията.

Наказаният дисциплинарно преди два месеца за неупражнен контрол началник на "Пътна полиция" в ОД МВР - Кюстендил, Йордан Гаврилов, е пенсиониран, се казва още в съобщението.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Какво очаквате да свърши служебното правителство?