БДЖ с нов национален информационен телефон

БДЖ с нов национален информационен телефон

БДЖ въвежда нов национален информационен телефон с номер 02/931 11 11, който ще замени досегашния 0700 10 200. На новия телефон клиентите на железопътния оператор ще могат да получават информация за разписания на влаковете, цени на билети и др., а също така ще могат да подават сигнали за забелязани нередности. Те няма да бъдат таксувани допълнително, както беше на досега съществуващия телефон на информационния център, заявиха от компанията.

Разговорът с оператор на националния информационен телефон 02/931 11 11 е на цената на един градски разговор. Телефонът е достъпен и извън територията на България с код +3592 931 11 11.

Новият телефонен номер към денонощната линия на информационния център на БДЖ е поредната стъпка в подобряването на процеса за осигуряване на повече възможности за получаване на информация от клиентите, след като вече са създадени варианти и за дигитализиране на услугата и възможност за проверка на разписанието и движението на влаковете в реално време чрез функцията Радар, посочват от държавните железници.

Споделяне

Още от България

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?