Безплатни разговори в чужбина предложи "ГлоБул"

Клиентите на абонаментна програма на "ГлуБул" Smart Group ще могат да включат три номера в чужбина в групата от 10 абоната, с които изговарят своите 500 безплатни минути на месец, включени в таксата. Това съобщиха от мобилния оператор в четвъртък.

Услугата важи за номера от страните в Зона І на оператора, включваща фиксираните мрежи във всички страни от Европейския съюз, Македония, Турция, Сърбия, Черна Гора, Норвегия, Швейцария, Израел и Япония, както и фиксираните и мобилни мрежи в САЩ, Канада и Русия. Включването на три номера от тези  страни ще става без да се плаща по-висока месечна такса, останалите номера, както и досега с тази програма, трябва да са от мрежата на  "ГлоБул".

След изчерпване на безплатните минути, разговорите към международните номера се таксуват по преференциалната тарифа от 0,35 лв. на минута, а към останалите номера в групата  - по 0,10 лв. на минута. Смяната на номер от групата „За приятели” струва 0,60 лв., независимо дали номерът е международен или от мрежата на оператора.

Всички останали национални разговори се таксуват по 0,32 лв., както и досега.  Месечната такса за Smart Group остава 15 лв.

Споделяне

Още от Бизнес

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?