Битката за София - приоритет на БСП за годината

Основната битка за БСП през следващите месеци е битката в София, каза председателят на Градския съвет на БСП в София Румен Овчаров, предаде БТА. По думите му БСП в София от година на година затвърждава позициите си и затова всички атаки са насочени срещу нея.

Според Овчаров столичният кмет Бойко Борисов не е решил нито един от ключовите проблеми на София и затова използва единственият останал му ресурс - компроматната война.

"Компроматната война е срещу мен като лице на тази партия и срещу общинските съветници в София", поясни Овчаров. По думите му никога човек, посочен от БСП, не е участвал в ръководството на "Топлофикация - София" и въпреки че това са факти, БСП не е успяла да ги наложи в обществеността, защото срещу нея са всички останали.

Единствената алтернатива на това, което се случва в София през последните 17 години, е БСП. Бойко Борисов е част от статуквото и затова не се решава нито един от проблемите на града, допълни Овчаров. Той посочи, че коалицията работи, успешно създава предпоставки за развитие на страната и за решаване на проблемите, а предричаната дестабилизация не се е осъществила и няма да се състои.

Гости на първото за 2007 г. заседание на Градския съвет на БСП в София са лидерът на партията Сергей Станишев и заместниците му Димитър Дъбов и Ивелин Николов.

Споделяне

Още от България