Борисов качи във Фейсбук свои фотоси от казармата до генералския пагон

Борисов качи във Фейсбук свои фотоси от казармата до генералския пагон

Вълна от умиление и носталгия очевидно е обзела лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който в сряда публикува на стената си във Фейсбук различни фотоси от живота си под пагон, проследяващи израстването му в чин. Поредицата в стил "Най-добрите години от нашия живот", придружена със съответните коментари на Борисов, бе качена през последните 24 часа.

Снимките са от казармата, пожарната и МВР.

Първо са качени две снимки с обяснението: "Първата снимка е от 1982 година, когато станах лейтенант, а на втората вече съм генерал-лейтенант". Фотографиите подчертават разликата между младия изпънат като струна "дихател" отпреди 34 години и улегналия полицейски генерал, овладял точната физиономия за публиката.

Бойко Борисов обаче не се спира до тук. Той публикува и снимката на своето уволнение от казармата с надпис: "Един мой стар приятел ме зарадва страхотно с тази снимка. Това е на уволнението. Спомням си точната дата - 9 септември 1978 година (усмивчица)".

Борисов никога не е крил, че "Батальонът се строява" е една от любимите му песни.

Тематичният преход на стената на лидера на ГЕРБ е забележителен. Преди да се впусне в спомени за младостта и израстването си в военната йерархия, той споделя тежките си мисли по темите за Бареков и кворума в Народното събрание.

Споделяне

Още от Общество

Ако съдите по първите му стъпки, какъв е основният приоритет на служебния кабинет?