Борисов към репортери: Никъде го няма това, да тичате по премиера по 3 пъти на ден

Министър-председателят Бойко Борисов за пореден път си изпусна нервите и скастри журналистите. Той бе "провокиран" от питане, не е ли двоен аршин в правителството да има министър, свързан с ДС (Божидар Димитров – бел. ред), а в същото време да се спрат назначения на дипломати, чието минало е обвързано с репресивния апарат на комунистическия режим.

За един човек не е двоен аршин. Министърът е само един и то без портфейл, а посланиците с агентурно минало са 50%, отговори премиерът.

След това обаче заплаши, че няма повече да отговаря на журналистически въпроси. Борисов, чиито всекидневни изяви по рязане на ленти, разбиване на бутилки в кофи на багери, инспекции на строежи, участия във футболни мачове и шахматни турнири и т.н и т.н са подробно и всестранно отразявани от медиите, заяви:"Никъде го няма това в Европа, да тичате по премиера всеки ден, по три пъти на ден".

"Уважение, демокрация – да, но по три пъти на ден да търчите по коридорите, покрай мен – това няма да стане", добави гневният премиер.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Одобрявате ли новия правителствен план за справяне с Covid?