БТК комбинира услуга с GSM-оператора си

Две нови оферти обяви Вивател в понеделник в рамките на Международния технически панаир в Пловдив. Услугата “viva broadband” комбинира предложение на оператора с неговата компания майка БТК. Така пакетът за домашен интернет БТК ADSL „512 безкрай” се обединява с абонаментния план Non–stop за цена от 28 лв. месечно. Клиентите ще получат неограничен достъп при скорост 512 kbps и 50 минути към абонатите на vivatel и към фиксирани мрежи.

За пренос на данни с офертата “vivatel traffic” потребителите ще могат да трансферират данни до 1 GB месечно срещу 36 лв. в GPRS мрежата на Вивател. Тарифата е валидна до 31 декември.

Операторът представи и специални оферти, достъпни ексклузивно за посетителите на Пловдивския панаир. Новите бизнес клиенти на “Business Optima” ще могат да купят на актрактивна цена апарати или да ги получат безплатно при договор за 3 SIM-карти.

Заедно с издателската група „Икономедиа” стартира друга бизнес услуга, позволявайки получаване на пет безплатни съобщения с кратни новини от света на бизнеса, предоставени от вестник “Дневник”. Регистрацията става със SMS.

Споделяне

Още от Бизнес