Бойко Борисов – едно към едно:

Да намериш изкъпан човек в Севлиево, не е лесна работа

Сн.БГНЕС

"Сега ще ходя в Севлиево, защото там се оказва - да намериш изкъпан човек в Севлиево, не е лесна работа."

"Габровци отново показаха, че са хитри хора, могат да си правят сметката и се газифицираха след като намалихме три пъти цената на газта. Освен това те си разкопават улиците не само заради газта, но и заради водния проект, който е финансиран с европейски пари и така спестяват средства и време като полагат в земята едновременно и газта, и тръбите за водата."

"Три котенца се родили, в първите няколко часа те са слепи. Те са слепи и като ги питали, казвали, че са от БСП. Но като прогледнали и се осъзнали, вече станали от ГЕРБ."

"Скъпи отчета, благодаря за добрите думи и добрите пожелания, затова, че помолихте и вие Господ да помага на всички тези хора, на нас, на строителите, и както прочетохте в Евангелието – без Господ нищо не можем да направим."

"Това, което Станишев и компания са го правили 20 години, ние сме го направили за 4 месеца."

"Така че - се стягайте да събираме още 400 милиона за тази глупост."

"Ако можете да си представите 22 милиарда лева как изглеждат и откъде може да ги вземе България... Нека един да си вдигне ръката и да каже, откъде да се вземат."

Във вторник премиерът Бойко Борисов даде старт на газификацията на Габрово, а по-късно присъства на представянето на договора за финансова помощ за разширение на водопроводната и канализационната мрежа в Севлиево.

Споделяне

Още от България

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?