Даниел Митов: ДПС ще "превзема" Пазарджик чрез пренасочване на контролиран вот от други райони

Даниел Митов: ДПС ще "превзема" Пазарджик чрез пренасочване на контролиран вот от други райони

Имаме данни, че ДПС ще пренасочи в Пазарджик контролиран вот от други райони на страната, заяви водачът на листата на Синята коалиция в Пазарджик Даниел Митов в понеделник, два дни след посещението на Ахмед Доган в района.

На среща в с. Света Петка лидерът на ДПС заяви: "Голямата ни цел е да бъдем първа политическа сила в област Пазарджик... Този път идваме тука, за да останем.”

Даниел Митов посочи, че явно Доган прави заявка за завоюване на нови територии. Той поясни, че ДПС може да пренасочи в Пазарджик контролиран вот или от територии, които вече са завладени, или от места, в които партията няма особен шанс.

Митов припомни, че от години ДПС превръща цели региони на България в етнически анклави, целенасочено и упорито се турцизира ромското население, както и българомохамеданите в райони като Кърджали, Разград, Търговище.

Даниел Митов посочи, че ДПС си осигурява ресурси за тази политика чрез икономическите и политическите лостове на властта и чрез злоупотреби. По думите му министрите на ДПС са сред най-отговорните за европейския провал на България и за замразяването на средствата от фондовете на ЕС.

Отговорност за поведението на ДПС носят БСП, НДСВ и президентът Първанов, които държат Доган във властта вече осем години и му позволяват да върши безобразия, търгувайки с неговото влияние, каза Даниел Митов.

Той призова всички гласоподаватели да излязат да гласуват на 5 юли, за да не бъде позволено на Ахмед Доган да превърне Пазарджик в етническо гето и да спре турцизирането на Родопите.

Споделяне

Още от България

Какво очаквате да свърши служебното правителство?