Елтън Джон ще пее на сватбата на принц Хари

Елтън Джон ще пее на сватбата на принц Хари

Британският композитор, певец и пианист Елтън Джон ще пее на предстоящата сватба на принц Хари и актрисата и фотомодел Меган Маркъл, предаде TMZ.com.

Засега не е ясно дали изпълненията на Елтън Джон ще са в храма "Сейнт Джордж" или на приема след това.

През февруари бе оповестено, че Елтън Джон е отложил два свои концерта в Лас Вегас заради предстоящата сватба. Тогава не бе уточнено дали той планира да присъства на церемонията като гост или като изпълнител. Музикантът бе в приятелски отношения с принцеса Даяна, майката на принцовете Уилям и Хари, и ги познава от детството им.

Сватбата ще се състои на 19 май в замъка Уиндзор. На нея принц Хари и Меган Маркъл са поканили 2640 представители на обществеността. На церемонията в храма "Сейнт Джордж" са поканени около 600 избрани гости. В деня на сватбата ще има два приема, като първият ще е веднага след нея, а вторият - по-късно и ще е организиран за младоженците и близките им приятели от името на бащата на Хари, престолонаследника принц Чарлз.

Улични празненства, гигантски екрани, удължено работно време на пъбовете - Великобритания ще празнува в събота, за да отбележи сватбата на принц Хари и бившата американска актриса Меган Маркъл, предаде Франс прес

 

 

 

 

Споделяне

Още от Свят

Ако съдите по първите му стъпки, какъв е основният приоритет на служебния кабинет?