Геотрейдинг АД представя Dynapac, Hensley и SF-Filter на панаира в Пловдив

Валяк на фирма Dynapac

Геотрейдинг АД придоби дистрибуторски права за разпространението на продуктите на Dynapac, Hensley и SF-Filter за територията на България. В качеството си на оторизиран представител на трите марки дружеството ще презентира техните изделия на своя щанд на Международен технически панаир в град Пловдив в периода 29-ти септември – 04-ти октомври 2014 г.

Тази година Геотрейдинг АД ще участва в изложението с две площи: външна - на поле ХІІ-19 и вътрешна - в Палата №14. На откритата си площ българското дружество ще представи валяци и асфалтополагащи машини на Dynapac, една от най-големите и известни компании за производство на пътно-строителна техника в световен мащаб. Посетителите на щанда ще могат да видят:

 • SD2500CS верижен асфалтополагач,
 • CA2800D еднобандажен валяк,
 • CC1300 Plus дубандажен валяк.

Машините на Dynapac са използвани при изграждането на някои от най-мащабните инфраструктурни проекти в страната и чужбина. Те са предпочитани заради своето качество и вложените в тях иновативни технологии.

Сред експонатите, които Геотрейдинг АД ще представи на изложението в Пловдив, са и продуктите с марка Hensley. Американската компания е производител на богата гама от висококачествени зъбни системи и износоустойчиви елементи за минната и строителната техника. Гостите на щанда на българското дружество ще могат да разгледат специална селекция от консумативи, предназначени за земекопна техника.

Производителят SF-Filter ще бъде представен с висококачествени филтри, които намират приложение в строителната, аграрната, автомобилната и минната промишленост. Те осигуряват безпроблемната работа на индустриалните машини. Продуктовото портфолио на компанията включва пълна гама филтри за смазочни материали, въздух, гориво, хидравлични и пневматични системи, работни флуиди, климатично оборудване и улавяне на прахови частици.

Dynapac, Hensley и SF-Filter избират Геотрейдинг АД за свой оторизиран представител на база на опита на дружеството да презентира чуждестранни производители в страната. Компанията е дистрибутор на фирми като: „Белшина”, „Бриджстоун“ и „Мишлен” за гуми, „Триман Груп” за минна механизация, „ЛиуГонг“ за строителни машини, RKB за лагери, „Матадор” за транспортни ленти, „Римко” за смазочни материали и „Инелас Полиуретанос” за полиуретанови изделия.

Интересни факти за Dynapac:

 • Dynapac е компания, създадена през 1934 г., с богат опит в конструирането на механизация за пътно-строителната промишленост.
 • Dynapac е част от групата на AtlasCopco, световен лидер в създаването на качествени машини за строителната, пътно-строителната и минната индустрия.
 • Dynapac притежава производствени централи в Европа, Азия, Северна и Южна Америка.
 • Dynapac поставя фокуса върху изготвянето на иновативни машини, допринасящи за качественото изпълнение на големите инфраструктурни проекти по целия свят.

Интересни факти за Hensley:

 • Hensley е фирма, основана през 1947 г. в САЩ.
 • Hensley има централи в Тексас с производствен капацитет от 1800 тона месечно.
 • Hensley е сертифицирана по международните стандарти за качество ISO 9001 и за околна среда ISO 14001.

Интересни факти за SF-Filter:

 • SF-Filter включва селекция от над 30 000 вида филтри за автомобилния и промишлен сектор.
 • SF-Filter поддържа големи складови наличности с цел ускоряване на доставките към клиентите.
Споделяне

Още от Бизнес