ГлоБул дава допълнителни бонуси на абонатите на предплатената комуникация

От 2 юни ГлоБул започва нова промоция за абонатите на предплатената си комуникация b-connect. Притежателите на пакети от стартиралата на 12 май т.г. промоция с 19 лева време за разговори ще могат да заредят допълнителен бонус на стойност от 5 лв.

Условието на промоцията е стартовият пакет да бъде активиран до 30 юни 2004 г., както и презареждането да бъде извършено до 31 август 2004 г.

Всеки нов абонат автоматично ще бъде включен в промоцията "Всеки печели" и ще получи SMS, който го уведомява, дали печели време за разговори на стойност 3 лв., 5 лв., 10 лв. или 20 лв.Промоцията е в сила до 4 юли 2004 г.

Операторът намалява цените и на останалите пакети от предплатената комуникация b-connect. Стандартните стартови пакети в син и розов цвят ще се продават на цена от 14 лв. Стартовият пакет b-pop с DVD музикална колекция, както и всички останали пакети вече са с цена 16 лв.

Пакетът, съдържащ тениска "Пума" - лицензирано копие на официалния екип на българския национален отбор по футбол, се предлага на стойност от 22 лв. Промоцията е в сила до 30 юни 2004 г.

Още от Бизнес