Гол мъж застреля четирима души в Тенеси

Гол мъж застреля четирима души в Тенеси

Мъж, облечен само със зелено яке, застреля четирима души и рани поне още толкова в ранните часове на деня в ресторант в покрайнините на Нашвил, Тенеси.

Полицията в града съобщи в изявление, че стрелбата е станала в ресторант за гофрети в Антиохия, южно от Нашвил, в 03:25 ч. местно време.

Полицаи са разказали пред Си Ен Ен, че мъжът е захвърлил якето, преди да избяга пеша.

Полицията издирва стрелеца, като предупреждава, че го смята за въоръжен и много опасен. Един от ранените е в критично състояние в болница.

"Един от редовните клиенти на ресторанта се е борил с нападателя, отнел му е пушката, след което той избягал гол и бос. Нападателят е бял мъж с къса коса", заявиха от местното управление.

Полицията в Нашвил съобщи, че подозира за нападението 29-годишния Травис Рейнкинг от Мортън, Илинойс, което е на близо 720 км. северно от Антиохия. Според властите нападателят е пристигнал с кола, регистрирана на името на Рейнкинг.

Органите на реда допълниха, че стрелецът е видян запоследно да отива към Мърфрйсборо Пайк, където има друга денонощна закусвалня.

Местни медии цитират полицията и съобщават, че нападателят е бил въоръжен с AR-15, като тази автоматична пушка се налага като любим вид оръжие на масовите убийци в САЩ.

Споделяне

Още от Свят