Хебросбанк пуска нов вид ипотечен кредит

От 18 април Хебросбанк пуска на пазара нов вид ипотечен кредит "Хеброс Дом", съобщиха в четвъртък от банката.

Продуктът е първият ипотечен кредит в България с опция "Кредитна ваканция", която предвижда клиентът да може да избере два месеца през годината, когато няма да плаща никакви вноски.

"Хеброс Дом" предвижда погасяване на равни месечни вноски или чрез индивидуален погасителен план при преференциална лихва от 6.95% за целия срок на кредита, пише в съобщението.

В рамките на 5 работни дни желаещите могат да получат кредит от 75 000 до 150 000 долара или евро. Размерът на кредита е до 80% от стойността на предложеното за обезпечение жилище. Ако банката не отговори в рамките на пет работни дни, клиентът плаща само 50 на сто от таксите за обслужване.

"Хеброс Дом" дава и допълнителни предимства, като международна дебитна карта с предварително одобрен овърдрафт в лева или кредитна карта с предварително одобрен кредитен лимит в лева или евро.

Хебросбанк предлага откриване на специална сметка, по която да се превеждат парите на продавача по време на сделката. В предложението са включени и безплатна застраховка на имота, застраховка "Живот", както и интернет-банкиране.

"Хеброс Дом" е първият кредитен продукт у нас с постоянни лихвени нива за целия период на погасяване и опция "Кредитна ваканция".

Споделяне

Още от Бизнес

До какво ще доведе изискването за "зелените" сертификати?