International House London представя специална програма за България

n

International House London (IHL) ще представи за пръв път специално създадена за България програма за управленски кадри “Communicating successfully in the New Europe: Business Skills, Business Language, Business Culture”.

Програмата е предназначена за представители на държавната администрация и на частния бизнес, особено подходяща за хора, които поддържат контакти или възнамеряват да създадат такива с партньори от Великобритания.

Програмата ще бъде представена в от 9.30 ч. в сряда, 13 юни, от британския посланик Н.Пр. Джереми Хил в резиденцията на посолството на бул. “Васил Левски”.

IHL е образователна организация, създадена през 1953 г., специализирана в международно обучение по английски език, включително на преподаватели.

Годишно IHL обучава над 7000 души от 150 страни, създавайки възможности не само за усвояване на езикови умения, но и за невероятно богати контакти и срещи между хора с различен произход и от различни краища на света.

Освен в Лондон, IHL има центрове в над 40 страни. Предлага както индивидуално обучение, така и за фирми, правителствени институции и университети. В момента IHL е синоним за най-модерно езиково обучение и програми за подготовка на учители. Клиентите на IHL могат да избират между разнообразни варианти за обучение, отговарящи на конкретните им нужди (General English, Cambridge and IELTS courses, Academic and University Foundation Programmes, Executive Business English, Teacher Training, Cultural Training, Modern Languages).

Курсовете General English са предназначени за хора над 16 години, във всеки един клас има не повече от 12 души.

За онези, които възнамеряват да учат в университети, IHL има специална програма за подготовка за следване в британски университети - University Foundation programme. Освен изградените си връзки с водещи университети, IHL е и най-големият във Великобритания център за теста IELTS.

University Foundation programme, както и останалите програми на IHL, ще бъдат представени в сряда, на семинар от 16.30 ч. в хотел “Даун таун” в София. 

Програмата е разработена специално за България и не се предлага в Лондон, съобщи за Mediapool Надя Берова, директор на авторитетния езиков център One World BBIT Centre, който е партньор на IHL в България.

За контакти:

Британско посолство: тел. +359 2 946 3113 ; 9339229

ONE WORLD BBIT Centre: тел.: +359 2 946 3113

Споделяне

Още от България

Прави ли са да протестират превозвачи, таксита и транспортни синдикати?