Изборната цел на НДСВ е хората да гласуват

Кандидатът за кмет на Пловдив Нина Радева призовава избирателите към активност в обръщението, което днес (петък) ще бъде излъчено по Националната телевизия, съобщиха от щаба на кандидата. По закон, с обръщенията на всички политически сили и партии, участващи в местните избори се открива предизборната кампания.

В обръщението се казва : "Една от големите цели, които си поставя Национално Движение Симеон Втори с участието си на тези избори е да води такава предизборна кампания, която да утвърждава конструктивния диалог в обществото, да намали противопоставянето, да разкрива това, което ни обединява, като по този начин мотивираме колкото е възможно повече хора да гласуват.

За нас предстоящите местни избори са възможност да поемем отговорностите на управлението и на местно ниво. Само така могат да бъдат изпълнени пълноценно управленските ни приоритети - работа, грижа и сигурност за хората. Свобода на инициативата, поемане на отговорност, толерантност, отвореност на управлението към гражданите.

Реших да приема предизвикателството да се кандидатирам за кмет, защото съм убедена и вярвам в ефективността и силата на управлението на Национално Движение Симеон Втори."

Още от България

Какво би означавало отпадането на мониторинга на Европейската комисия?