Клиентите на "Уиз Еър" сами ще си разпечатват бордовата карта

Клиентите на нискотарифната авиокмапния "Уиз Еър" от понеделник ще се чекират сами в интернет и ще разпечатват бордовата си карта, ако искат да спестят нова летищна такса от 10 до 20 лв. Това съобщиха от превозвача във вторник.

Интернет чекирането (регистрацията) е възможно за всички заминаващи полети от София и още 10 други летища, като услугата е напълно безплатна.

За сметка на това от 1 април компанията въвежда летищна такса за чекиране и издаване на бордова карта на летището. Летищната такса за чекиране по време на резервацията ще струва 10 лева и 20 лева при плащане на самото летище в деня на заминаване.

Интернет чекирането се извършва на wizzair.com седем дни преди полета и най-късно до три часа преди излитане. Услугата не влияе на останалите процедури, съпътстващи качването на борда: изисква се пътниците да се явят на пункта за отвеждане не по-късно от 30 минути преди обявеното време на излитане.

Детайлна информация за новата услуга web check-in, както и билети за всички полети на "Уиз Еър" са в предоставени на www.wizzair.com и чрез кол-центъра в съответната държава (тел. 090012603 за България).

Споделяне

Още от Бизнес