Концертите на Ал Ди Меола в София се отменят

Концертите на американският музикант Ал Ди Меола, които бяха планирани да се състоят на 25 и 26 ноември в столичния клуб Sofia Live club, се отменят поради здравословни причини.

Тежък вирус е принудил изпълнителят и екипът му да прибягнат до крайни мерки и отмяната на 12 участия в това число и тези на българска територия. Сред отменените концерти на Меола са още планираните в Румъния, Гърция, Словакия, Германия и Русия.

Организаторите от Simple Events гарантират на всеки, закупил билет за едно от участията на американската звезда в София, пълна възвръщаемост на стойността след 25 ноември в централния офис на Ticketpro България, както и този в НДК.

За всеки желаещ е предвидена и опция за презаверяване на билета за нов за концерта на фънк гурутата Kool and The Gang на 20 януари в зала 1 на НДК.

Билетите за януарското участие могат да бъдат, както на същата стойност като закупените за Меола, така и да се комбинират в различните ценови категории за фънк легендите Kool and The Gang от 40 до 120 лева.

Ако цената на закупения за Ал Ди Меола пропуск е по-голяма от този за Kool and The Gang разликата ще бъде възвърната на клиента. Същото важи и ако стойността на желания билет е по-голяма от тази за отменения концерт - тогава потребителите ще трябва единствено да доплатят разликата.

Споделяне

Още от Общество

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?