Купон за кучета и стопаните им ще има в Южния парк

Купон за кучета и стопаните им ще има в Южния парк

Купон, съчетан със спорт и кучешки трикове, чака столичани и техните домашни любимци в неделя в Южния парк, съобщиха от "Нестле България", която е решила да разшири ежегодния формат на инициативата си "Живей Активно!" в по-различно преживяване.

За пръв път на 7 октомври в 10 часа на голямата поляна в Южния парк ще се представи игра на фризби за кучета и техните стопани, която ще бъде демонстрирана от Петьо Петков - Шайбата от предаването "Комиците“ и неговия четириног любимец.

Специално за първото издание на "Живей Активно! и със своето куче“ в България ще пристигнат професионални инструктори от Полша и техните обучени кучета. Сред именитите треньори е Дариус Радомски, който заедно с кучето си С-Мо е двукратен европейски шампион по Dog Frisbee и основен треньор на състезанието Dog Chow Disc в Полша от 2005 г. досега.

В рамките на купона чуждестранните гости ще представят пред българската публика атрактивни съчетания и трикове за кучета с различна сложност. Тримата международни инструктори ще организират много забавни игри и спортни предизвикателства, които са подходящи дори за необучени кучета. Всички присъстващи на „Живей Активно! и със своето куче“ ще получат много награди и изненади от Purina Dog Chow.

Споделяне

Още от България