Лекар преби колежка, защото го извикала за консултация

Благоевградски лекар е нападнал и пребил своя колежка, след като тя го повикала на нощна визитация, за да консултира пациент, съобщи в четвъртък бТВ.


Инцидентът станал в спешното приемно отделение на болницата, където по-рано дежурният лекар д-р Димка Стоянова приела пациент с извадена раменна става. Тъй като той се нуждаел от преглед от специалист, а дежурен тази нощ бил д-р Олег Сатиев, колежката му се обадила и го извикала по спешност.

Дежурният лекар твърди, че когато пристигнал, пациентът не е бил в отделението, тъй като прегледът му се проточил повече от очакваното, защото през нощта в лечебното заведение няма дежурен рентгенолог.

Тогава д-р Сатиев се ядосал, че е принуден да чака, и се обадил по телефона на колежката си, крещейки ѝ. Според дежурния персонал обаче разгневеният специалист въобще не е бил в отделението по ортопедия и травматология и не е ясно откъде се е обадил.

След като все пак пристигнал в болницата, той предложил на д-р Стоянова да влязат в стаята на лекарите. Когато останали насаме, докторът ѝ се нахвърлил с юмруци, а след това си тръгнал. Според потърпевшата колегата ѝ вероятно щял да я удуши, ако в този момент при тях не влязъл случайно полицай, пристигнал заради катастрофа.

Споделяне

Още от България

Защо Сотир Цацаров подаде оставка от КПКОНПИ?