Любо Пенев уволнен от ЦСКА

Любо Пенев уволнен от ЦСКА

Собствениците на ЦСКА уволниха в сряда треньора на отбора Любослав Пенев. На играчите вече е съобщено, че в близките дни ще имат нов наставник, а старият вече не заема поста. Официални мотиви за решението все още не се съобщават.

Единият от собствениците на клуба Димитър Борисов е уведомил капитана Тодор Янчев за решението. Той от своя страна е казал на останалите футболисти. Най-вероятният заместник на Пенев е бившият треньор на "червените" Миодраг Йешич.

Преди пет години Йешич спечели българското първенство, но на следващата година ЦСКА под неговото ръководство пропиля 7 точки аванс и титлата бе спечелена от Левски. В момента той е треньор на либийския Ал Итихад.

До официалното назначаване на нов треньор подготовката ще се провежда под ръководството на помощник-треньорите. В момента ЦСКА е на второ място в "А" група на 4 точки след Литекс.

След няколко добри мача в Лига Европа отборът се провали напълно и остана само с 1 спечелена точка в турнира. Това направи "червените" най-слабо представилият се тим сред всички участници в груповата фаза на състезанието.

Споделяне

Още от Спорт