Майк Тайсън обяви, че е "на границата на смъртта“ заради алкохолизъм

Майк Тайсън

Бившият световен шампион по бокс Майк Тайсън заяви, че се намира "на границата на смъртта“ заради злоупотребата с алкохол, предадоха световните агенции в неделя.

"Понякога съм лошо момче. Направих много лоши неща и искам да ми бъде простено. Искам да променя живота си. Искам да съм трезвен. Не искам да умра. Намирам се на границата на смъртта заради това, че съм ужасен алкохолик“, заяви 47-годишният американец на пресконференция, дадена по повод боксовия турнир, в който неговата промоутърска компания на боксьори направи своя дебют.

"Не съм пил и не съм вземал наркотици вече шести ден и за мен това е чудо. Никога вече няма да употребявам това“, зарече се един от най-популярните в света боксьори, който има 50 победи в свръхтежка категория. Той е популярен както със скандалите на ринга, така и с тези в личния си живот

Майк Тайсън напусна професионалния бокс през 2006 г. През 1992 г. той бе осъден на три години затвор заради изнасилване, а след излежаване на присъдата си се върна между въжетата.

Споделяне

Още от Общество

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?