Маниакът от Кливланд бил близък приятел на семейството на една от жертвите си

Братята на Ариел Кастро по време на интервюто им за Си Ен Ен

Маниакът от Кливланд Ариел Кастро, който е държал десет години в плен три жени, които е насилвал системно, е бил приятел на семейството на една от жертвите си, предаде ДПА.

Братята на Кастро - Онил и Педро, в интервю за Си Ен Ен, казаха, че Ариел е познавал много добре родителите на Джина Дехесус и дори е участвал в издирването ѝ, което те организирали и ги е утешавал, че един ден ще я намерят. Двамата братя на Ариел Кастро казаха, че са потресени от разкритията за брат им.

През уикенда дъщерята на Кастро Анджи Грег заяви, че никога няма да прости на баща си.

Същевременно вчера полицията в Кливланд разпространи доклад, от който става ясно, че Ариел Кастро е бил разпитван поне осем пъти през последните години заради различни асоциални прояви, предаде Франс прес. При два от разпитите трите млади жени вече са били пленници в дома му.

В миналото бившата жена на Кастро, негов съсед и новият приятел на бившата му жена са се оплаквали от заплахи и опити за побой от страна на Кастро. Освен това бившата половинка на Кастро разкри, че той системно я е малтретирал, когато са били женени, но тя не е подала сигнал в полицията.

Трите жени, които Кастро държеше в плен - Аманда Бери, Джина Дехесус и Мишел Найт - бяха освободени преди седмица. По време на пленничеството си едната от тях е родила момиченце от насилника.

Споделяне

Още по темата

Още от Свят