Министърът герой в клип за благотворителна кампания на МВР

Министърът герой в клип за благотворителна кампания на МВР

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов лично даде в понеделник началото на заснемането на новия видеоклип с лицата на Коледната национална благотворителна кампания на МВР в подкрепа на децата на загинали и пострадали полицаи и пожарникари.

"Министър Цветан Цветанов също се включи в снимките за видеоклипа. Той взе импулсивното решение след предложение от страна на Владимир Карамазов да бъде сред лицата на кампанията", се посочва в съобщението на МВР.

Освен актьора в клипа ще участват български телевизионни водещи. Режисьор е Атанас Аретов, а продуцент и организатор на кампанията - Боян Томов.

"Сърдечно благодаря за желанието ви да участвате в благотворителната кампания в подкрепа на семействата на нашите загинали и пострадали колеги. Децата имат нужда да чувстват подкрепата на държавата, на обществото и на самите вас", заяви вътрешният министър.

Набирането на средства става целогодишно чрез номер 1866 за абонатите на всички мобилни оператори и 090051866 за абонатите на Vivacom с изпращането на кратко съобщение или чрез обаждане на стойност 1.20 лв. (с ДДС), както и чрез дарения по сметка с IBAN: BG66BNBG96613100146501, BIC: BNBGBGSD, Българска Народна Банка, Централно управление.

Споделяне

Още от България