"Младост“, "Дружба“ и още няколко големи квартала без топла вода за 12 дни

"Младост“, "Дружба“ и още няколко големи квартала без топла вода за 12 дни

ТЕЦ "София Изток" ще спре работа в периода от 0.00 часа на 30 август до 11 септември, съобщиха от "Топлофикация София" в понеделник.

Без топла вода ще останат клиентите от ж.к. "Дружба" 1 и 2, Промишлен район "Гара Искър", ж.к. "Младост" 1, 1А, 2, 3, 4, ж.к. "Дървеница", кв."Мусагеница", кв. "Витоша", ж.к. "Студентски град", ж.к. "Изток", ж.к. "Изгрев", ж.к. "Дианабад", ж.к. "Лозенец", ж.к. "Гео Милев", кв. "Яворов", кв. "Иван Асен Втори", ж.к. "Подуене център", кв. "Редута", ж.к. "Слатина", кв. "Цариградски комплекс", Академия МВР, ВТУ "Т. Каблешков", м. "Къро", кв. "Полигона", НРТЦ, ЗИТ, БАН-ХМС, БАН-Враня, резиденции.

По време на спирането на централата ще бъде въведен в експлоатация рехабилитирания магистрален топлопровод, аварирал през зимата. С оглед минимизиране на неудобствата за потребителите, графикът за спиране на централата е съчетан с профилактиката на газоснабдяващите съоръжения, като в същото време ще бъдат извършени и основни ремонти на съоръженията в централата.

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството - www.toplo.bg и във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg.

 

Повече подробности клиентите могат да получат на информационния телефон в Кол центъра на компанията - 0 700 11 111. За времето на ремонтите на абонатите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено в месечните съобщения.

Споделяне

Още от България