МВР проверява заплахи за "порно" от полицай (ВИДЕО)

МВР проверява заплахи за "порно" от полицай (ВИДЕО)

Областната дирекция на МВР в Силистра е започнала проверка заради съмнения за заплаха от полицай към гражданин. Поводът е разпространен в социалните мрежи запис, на който се чува как полицай заявява:

"Ако не изпълните полицейско разпореждане, казано накратко и на по-прост език, за да ме разберете - слагам ви прангите на ръцете, слизаме долу и там вече ще започне порно в пълния сценарий, ако ме разбираш".

Разговорът е проведен при полицейска проверка. Полицаят настоява да му бъде показано оборудване на неправилно паркирана кола. Собственикът ѝ пък пита могат ли да проверяват автомобила, след като е спрял и защо не са се легитимирали.

След заканата за "порно в пълен сценарий" багажникът е отворен и започва проверка на пожарогасител, триъгълник, жилетка и аптечка.

"По-спокойно, нещо ви треперят ръцете, да не сте пил нещо", казва полицаят.

След това групата се насочва към патрулката, а по пътя полицаят посочва знака за забранено паркиране и пита шофьора знае ли какво означава. Накрая проверяваният иска да разбере повече подробности за евентуалното "порно", а униформеният му заявява, че ще е пълно.

Не става ясно откога е записът. В описанието се твърди, че е от 23 октомври. По случая е започнала дисциплинарна проверка, съобщиха от МВР. Срокът за приключването ѝ е един месец.

Споделяне

Още от България