Над 3 милиона влизания в интернет-страницата на Георги Първанов

Повече от 3 милиона вече са посещенията в интернет страниците на сайта на Георги Първанов и Ангел Марин, съобщиха в сряда от предизборния щаб на кандидат-президентската двойка. На практика това означава, че всеки втори българин е влизал в сайта на кандидат-президента, което е вероятната причина за рекордния брой посещения.

В сайта на адрес www.parvanov.bg, www.parvanov.eu, www.parvanov.org, www.parvanov.info, който беше пуснат на 22 септември 2006 г., малко след старта на президентската кампания, досега са регистрирани повече от 300 хил. уникални посещения (първо влизане в страницата от един посетител) от страната и чужбина, се казва още в съобщението.

Най-голям брой посетители до момента е отбелязан на 9 октомври, когато уникалните посещения в сайта са били почти 35 хиляди.

Посещения в сайта са регистрирани от цял свят, като най-много те са от САЩ, Великобритания, Канада, Германия, Швеция, Франция, Италия, Гърция, Норвегия, Румъния, Холандия, Албания, Испания, Чехия, Словакия, Македония.

В интернет страницата посетителите могат да открият подробна информация за дейността на президента и вицепрезидента през техния първи мандат, както и подробности за програмата на Георги Първанов и Ангел Марин в хода на президентската кампания. Посетителите в сайта могат да се запознаят и с новините от предизборните им срещи най-късно до един час след тяхното приключване.

Сайтът разполага с wap версия на новините за тези, които искат да следят предизборната кампания чрез мобилния си телефон.

Споделяне

Още от Избори 2006

Прави ли са да протестират превозвачи, таксита и транспортни синдикати?