Нов жилищен проект в Пловдив посреща повишеното търсене на пазара

Кметът на Пловдив Иван Тотев и управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев

Имотният пазар и в Пловдив продължава да се развива като основен негов двигател остава новото строителство. Във вторник символична първа копка бе направена на най-новия жилищен проект там – Royal Garden.

Инвеститорът Галакси Инвестмънт Груп се е спрял на квартал "Отдих и култура", който в последните години е един от най-предпочитаните райони на града, в близост до Mall Пловдив, Гребната база и най-големия парк в града.

"Royal Garden е проект на инвеститор с доказана репутация, който стои зад проекти, отговарящи на всички европейски и световни стандарти в строителството", коментира кметът на града Иван Тотев по време на първата копка.

"Нашата компания вярва в потенциала на Пловдив. Превръщането на града все по-предпочитана инвестиционна дестинация обуславя до голяма степен нуждата от изграждане на повече проекти, които да задоволят нарасналото търсене на жилищни имоти. Проекти, които да отговорят на нуждите на по-взискателните купувачи, ориентирани към висококачествени имоти. Вярвам, че с Royal Garden ще отговорим именно на техните изисквания", допълни управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев.

Жилищният парк е проектиран с две Г-образни сгради от "премиум" клас на 8 етажа, от които 7 жилищни и един - партерно ниво, с паркоместа и гаражи.

Апартаментите са с функционален дизайн, като помещенията са светли и с прави, лесни за обзавеждане форми. От югоизточната страна на сградите ще бъдат изградени обширни тераси с панорамна гледка към емблематичното тепе Младежки хълм.

Жилищният комплекс ще бъде с контролиран достъп и видеонаблюдение. Royal Garden ще разполага с градина, чиято поддръжка ще бъде осигурена от професионален мениджмънт. Предвиждат се обособени кътове за отдих и цветни детски площадки.

Споделяне

Още от Бизнес

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?