Новите благодетели в ЦСКА вещаят скорошен фалит на клуба

Новите благодетели в ЦСКА вещаят скорошен фалит на клуба

Футболният отбор на ЦСКА се намира в изключително лошо състояние и е изправен пред скорошен фалит. Това е заявил в четвъртък на футболистите един от новите финансови благодетели на тима – Ивайло Манджуков, съобщава сайтът "Гонг".

Около 15.30 часа членът на УС на клуба Манджуков се е видял с играчите на "червените" и е обявил, че ситуацията в клуба е тежка и може да се стигне до фалит. Преди ден бе съобщено, че се очакват плащания по сметките на отбора, но такива така и не се получиха и в четвъртък.

Освен това играчите на ЦСКА бяха подложени на поредното си унижение, след като бяха принудени да чакат в лоби бара на хотел "Витоша", вместо да бъдат настанени, тъй като за пореден пък клубът не беше заплатил стаите. В крайна сметка играчите са получили възможност да се настанят в хотела.

Междувременно другият главен акционер Юлиян Инджов обяви, че НАП е издала заповед за пълна данъчна ревизия в ЦСКА.

"Това мога да ви го гарантирам на 100%. Не съм запознат с подробности около задълженията на ЦСКА към НАП, защото този проблем трябваше да го обезпечи Александър Томов. Доколкото знам има имот, който е прехвърлен на ЦСКА и е предложен за обезпечаване. Нямам представа дали той ще покрие всички задължения", заяви Инджов пред "Гонг".

В петък ЦСКА посреща Ботев Пловдив в мач от 25-я кръг на "А" група. След подновяването на шампионата "червените" регистрираха четири загуби и един равен, като все още дори не са отбелязвали гол.

Споделяне

Още по темата

Още от Свят

Започна кампанията за предсрочните избори. Ще променят ли нещо те?