Онлайн покупки и договори пусна "Теленор"

Евгуния Овчарова представи новата услуга

Нови и стари клиенти на "Теленор" вече могат онлайн да сключват, продължават или променят договорите си, да купуват мобилни и други смарт устройства, съобщиха от телекома, който представи в петък новата си услуга "Купи онлайн".

Устройствата могат да се купуват и на лизинг, доставката им е безплатна на адрес или в посочен магазин в цялата страна. Условията по избрания нов абонаментен план пък ще са активни в момента на получаване на доставката. В случаите, в които не се изисква предплащане, клиентите избрали доставка с куриер, имат възможност да изберат и как да заплатят за направената поръчка – онлайн с банкова карта или в брой при получаване на доставката.

Подновяването на договор чрез услугата в момента е възможно за частните клиенти на оператора, като е необходимо клиентите да имат регистрация за интернет портала MyTelenor. За покупка на устройства и аксесоари без абонаментен план, регистрация не е необходима и е възможна и за потребители, които не са клиенти на "Теленор".

Услугата ще предлага и ексклузивни оферти за телефони, които ще се предлагат само в онлайн магазина. Първите му клиенти ще получат и специални подаръци.

"Знаем, че клиентите ни отдавна очакваха това от нас. Услугата "Купи онлайн“ е логична поредна стъпка в нашите усилия да предложим възможно най-доброто дигитално преживяване на българските потребители. Избрахме в началото да се фокусираме върху настоящите ни абонати, а след което ще предложим услугата и на бъдещите си клиенти“, коментира главният маркетинг директор на "Теленор" Горан Маркович.

"Амбицията ни е услугата да допринася за доброто потребителско изживяване, като следва естественото поведение на клиентите ни при избор на абонаментен план и устройство. Затова информацията е представена по ясен и прозрачен начин, така че клиентите ни да могат да направят своя информиран избор като същевременно всички трансакции са осигурени с най-високо ниво на сигурност и надеждност“, заяви директорът "Дигитално преживяване“ на оператора Евгения Овчарова. Услугата ще се развива с нови предложения.

"Теленор" има над 3.1 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. телекомът е собственост на чешката ППФ (PPF Group), която има инвестиции в банки, телекомуникации, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство.

Споделяне

Още от Бизнес