Откраднаха антените на медийно известния покрай подслушванията крайслер

Шестте антени от сивия "Крайслер Вояджър", добил медийна популярност покрай скандала с незаконните специални разузнавателни средства в МВР "българският Уотъргейт", са били откраднати в четвъртък, съобщи пред БНР собственикът му Ивайло Койчев.

Колата му снимана и публикувана многократно в медиите след избухването на скандала в края на март, когато лидерът на БСП Сергей Станишев препрати в прокуратурата получен от него анонимен сигнал от служител на вътрешното министерство.

"Не се знае дали тия антени не може да се проследят къде са. В момента съм в един магазин и си купувам нови две. Никъде в закона не е забранено монтаж на антени и да се разхождам с антени по покрива. За какво са му на крадеца тия антени? Те не му трябват! Просто само са свалени", коментира пред БНТ собственикът на колата, която първоначално бе смятана за служебна в МВР.

Според Койчев изчезването на антените му е свързано с популярността, която е придобила колата му през последните седмици. Не смята, че става въпрос за класическа кражба. Не е подал сигнал за кражбата в МВР, защото макар някои да обявиха колата му за полицейска, полицията няма как да му помогне, смята още потърпевшият.

Споделяне

Още от България

Къде му е мястото на Бойко Борисов?