Патрик Суейзи с пневмония след химиотерапията

Патрик Суейзи с пневмония след химиотерапията

Кинозвездата Патрик Суейзи е бил приет в болница заради пневмония,  съобщиха от канала А&Е, който снима последния сериал със Суейзи – “Звярът”, предаде ББС в събота.

56-годишният актьор, който има рак на панкреаса, трябваше да се появи на среща на Асоциацията на телевизионните критици, за да дискутират тв драмата, чиято промоция започва в САЩ следващата седмица. В сериала Суези играе агент ветеран от ФБР.

По думите на представител на А&Е Суейзи е постъпил в болницата за да се проследи състоянието му след прекараната заради болестта продължителна химиотерапия, която е отслабила имунната му система. Актьорът обаче е изказал намерението си да се появи за представянето на “Звярът”.

Само три дни по-рано в интервю за ББС Суейзи заяви, че вероятно му остават само две години живот след откриването на рака на панкреаса. Той прекара лечение, което по думите му е било “път през ада”, но е подобрило състоянието му.

Актьорът не смята да “ляга на смъртно легло” и да се се отказва от работата си.

По време на снимките на “Звярът” Суейзи е отказвал всякакви болкоуспокояващи, да да може да играе с напълно ясно съзнание, и е отсъствал само половин ден от работа.

Споделяне

Още от Свят

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?