Пелени и пюрета вместо букет за 8 март

Пелени и пюрета вместо букет за 8 март

Да подкрепите най-уязвимите деца като дарите пелени, пюрета и адаптирани млека вместо да купувате букет за наближаващия 8 март. За това призовават от фондация “За нашите деца“, които подкрепят уязвими деца и семейства в риск.

”Цветята ни даряват красота и свежест, но за кратко. В месеца на жената и майката, се обръщаме към вас с един апел- вместо да купите букет или  подарък за 8 март, дарете мляко, пелени и пюрета или средствата, които сте заделили за тях, за децата, които няма към кого да се обърнат с “мамо”, които няма на кого да благодарят за топлите грижи на 8 март”, призовават от фондацията.

”Все още всеки ден в България поне две деца се разделят със своите родители, като 90% от тях са бебета под 1 година и са изоставени още в родилното отделение. Нека заедно променим съдбата на стотици деца”, посочват от фондация “За нашите деца“.

Вместо букет, можете да поднесете картичка, която екипът на фондацията е подготвил на сайта си и да напишете своето послание  до любимата жена, за да я поздравите за празника.

Можете да подкрепите най- уязвимите деца, като изпратите или донесете закупените материали на адресите на фондацията в София и Пловдив:

Център за Обществена Подкрепа "Света София" , Център за настаняване от семеен тип "Детска къща" и Център по приемна грижа- гр. София, ул. "Гюешево“ №21,

Център за Обществена подкрепа "За деца и родители“ - гр. Пловдив, бул. "Марица“ №21,

Ако предпочитате, можете да дарите средствата по банковата сметка на фондация “За Нашите Деца”. Всички средства от кампанията ще бъдат използвани целево за посочените консумативи.

Децата имат нужда от адаптирано мляко номера 1 и 2, еднократни пелени- всички размери, детски пюрета- плодови, зеленчукови и с месо.

“Благодарни сме на всички дарители, които подкрепят каузата на фондацията и вярваме, че само заедно, стъпка по стъпка можем да направим промяната в нашето общество за предотвратяване на изоставянето на деца, за подкрепата на деца, лишени от родителска грижа и такива с трудности в развитието”, посочват от фондацията. 

Споделяне

Още от Общество