Полицаи се биха в Кюстендил заради манипулирани алкохолни проби

Полицаи се биха в Кюстендил заради манипулирани алкохолни проби

Настоящи и бивши полицаи полицаи се биха в Кюстендил заради манипулирани алкохолни проби, съобщи ТВ7.

Дългогодишният полицейски служител Тодор Вълчев е пострадал от Александър Александров, който работи в Научно-техническата лаборатория в града. Вълчев обвинява бившия директор на областната дирекция на МВР в Кюстендил Георги Джоглев в покровителство на нарушителите.

Всичко започва на 20 януари преди две години на улица "Ленин" в село Пиперков Чифлик, където Василев е нападнат от Александров. Според пострадалия неговият нападател използва служебните автомобили, за да вози от Пиперков чифлик работниците до семейния дърводелски цех в съседното село Лозно. И дори се съмнява, че бившият директор на областната дирекция на МВР Георлги Джоглев покровителства Александров.

Причината е, че експертът от лабораторията е изработил дограмата в дома на Джоглев. Тодор Василев намеква и за манипулирани кръвни проби на шофьори в района.

След проверка Инспекторатът на МВР установява, че Александров неправомерно е изминал 2610 км със служебни автомобили и препоръчва да възстанови 1774 лв. като преразход на гориво.

Споделяне

Още от България