ПроГЕРБ истерията във Фейсбук стигна до сравнение на Борисов с Левски

Колаж от Фейсбук

Васил Левски е най-добрият български политик за 19-и век, предаден от българи на 19 февруари 1873 г. Премиерът в оставка Бойко Борисов пък бил най-добрият български политик за 21-и век, предаден от българи на 19 февруари 2013 г.

 

До това прозрение стигнаха симпатизанти на ГЕРБ, публикували колаж, сравняващ Борисов с Апостола в социалната мрежа Фейсбук.

 

Още от сутринта, когато стана ясно, че правителството е решило да се оттегли предсрочно заради масовите протести, симпатизанти на управляващите истерично започнаха да "заливат" социалните мрежи с призиви в тяхна подкрепа.

 

Буквално за няколко часа Фейсбук се напълни с всевъзможни снимки на Борисов, придружени от ободряващи кратки послания, целящи да вдигнат морала на избирателите на ГЕРБ, за да изразят масово любовта си към кабинета непосредствено преди парламента да гласува оставката му в четвъртък.

 

Бяха организирани и няколко групи – съответно за провелия се в сряда по обед рехав митинг пред Народното събрание, както и за още две такива прояви на същото място – от 17.00 часа в сряда и по обед в четвъртък.

Споделяне

Още от България

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?