Рупърт Мърдок се жени за Джери Хол, бившата жена на Мик Джагър

Това ще е четвърти брак за 84-годишния Мърдок и първи за 59-годишната Хол.

Медийният магнат Рупърт Мърдок ще се жени за бившия супермодел Джери Хол, съобщи двойката във вторник в съобщение, публикувано във вестник "Таймс", който е собственост на притежаваната от Мърдок компания "Нюз корп.".

84-годишният бизнесмен има връзка с 59-годишната Хол от лятото, пише "Таймс". Двамата за пръв път се появиха публично на финала на световната купа по ръгби през октомври в Лондон. Този уикенд присъстваха на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус" в Лос Анджелис.

Това ще е четвъртият брак на Мърдок. През 2013 г. той се разведе с предишната си съпруга Уенди Донг, с която имат две деца.

Джери Хол има четири деца от връзката си със сър Мик Джагър от "Ролинг стоунс", която продължи повече от две десетилетия. Двамата имаха хиндуистка брачна церемония в Бали, Индонезия, през 1990 г., но тя бе счетена за невалидна от английския съд след раздялята им през 1999 г.


Говорител каза, че Мърдок и Хол са в "трепетна възбуда от предстоящата женитба и са развълнувани за своето бъдеще".


Бележката в "Таймс" гласи: Г-н Рупърт Мърдок, баща на Прудънс, Елизабет, Лахлан, Джеймс, Грейс и Клое Мърдок, и госпожица Джери Хол, майка на Елизабет, Джеймс, Джорджия и Габриел Джагър, са щастливи да обявят своя годеж."

Споделяне

Още от Общество

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?