Съкращения в бордовете на всички дружества от БЕХ

Българският енергиен холдинг съобщи, че ще намали състава на директорските съвети на всички дружества, които влизат под шапката на БЕХ. Промяната е свързана с оптимизация на управлението на компаниите, както и с политиката за намаляване на разходите. БЕХ обяви и новия борд на АЕЦ "Козлодуй".

Милена Ценова е началник на политическия кабинет на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков. Завършила е ВХТИ и УНСС, специализирала е маркетинг мениджмънт в лондонския институт Chartered Institute of Marketing.

Димитър Ангелов е роден през 1949 г. Възпитаник е на Московския енергетически институт, специалност "Атомни електрически станции и установки". Завършил е и Стопанската академия "Димитър Ценов" в Свищов, в специалност "Мениджър по организация и управление на бизнеса". Специализирал е и в Русия. Има близо тридесетгодишен опит в областта на атомната енергетика. От 2000 г. е главен инженер на "Електропроизводство" в V и VI блок в АЕЦ "Козлодуй".

Костадин Димитров е роден през 1955 г. Завършил е Стопанската академия "Димитър Ценов" в Свищов, като магистър по "Счетоводна отчетност и контрол". От 2000 г. Димитров е главен счетоводител на АЕЦ "Козлодуй".

Споделяне

Още по темата

Още от Бизнес

Какво очаквате да свърши служебното правителство?