Сидеров се провъзгласи за будител на българите

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви за мисия на партията отварянето на очите на българите, което било право дело и той бил съгласен да го хулят и обиждат, но 4нека народът да е добре".  Сидеров откри в неделя предизборната кампания на партията, изнасяйки 40-минутно слово в зала 1 на НДК в София.

"Атака" иска пенсиите и заплатите да са колкото в ЕС, да има българска индустрия и работа за всички, както и дружба, а не война и вражда с Русия, каза Сидеров, цитиран от партийния пресцентър.

Българите все още не сме екип, посочи той и допълни, че трябва да се замислим предаваме ли вярата си. Според него "Атака" трябва да спре следващото правителство да не дава страната ни за "плацдарм на САЩ срещу Русия". С руснаците сме братя по вяра, кръв и писменост, заяви той.

От изявленията му стана ясно, че и в тази кампания "Атака" ще залага на говоренето срещу Европа и НАТО и проруски.

Според Сидеров членството на страната ни в ЕС не е довело до нищо за страната, а членството в НАТО води само до опасности за България. Членството ни в НАТО ни води към война, смята той и допълва, че президентът Росен Плевнелиев е опасен и трябва да бъде свален.

Трябва да има бързи предсрочни президентски избори, заяви Сидеров.

Този народ е отчаян и ние трябва да го събудим, каза Сидеров и допълни, че има сили да го прави, защото това е мисия. Това е право дело, добави той. Съгласен съм да ме хулят и чернят, но нека народът да е добре, казва той в прессъобщението на "Атака".

Колко години българския народ поставя на власт грешните хора, пита Сидеров и се чуди може ли да поставиш на власт този, който те е нарекъл негоден човешки материал.

Те гледат на народа като нещо ненужно, това е сатанинска линия и аз я отхвърлям, каза Сидеров и допълни, че трябва да се наложат в България хора, готови да застанат срещу "колониалната линия".

Няма да се оплакваме, че ни предстои тежка битка. Тази битка сега ще я спечелим, няма да ни заличат, нахъсва симпатизантите Сидеров. По думите му партията дава вяра, надежда и дух, а не 50 лева.

Ние сме изразител на всички унижени и оскърбени българи, посочи Волен Сидеров и определи "Атака" като крепост на българския народ.

Споделяне

Още от България