Студенти от Виенския университет на обучение в ЕВН в Пловдив

Студенти от Виенския университет на обучение в ЕВН в Пловдив

Международна група студенти от Виенския университет по икономика и бизнес посетиха в понеделник "ЕВН България" в Пловдив като част от магистърска програма по бизнес управление, съобщиха от австрийската компания..

Студентите са се запознали с прилаганите от ЕВН в България бизнес практики, включително отделни аспекти от управлението на енергийната  инфраструктура на компанията и съответните бизнес процеси. Компанията е споделила опита си в развитието на енергийния сектор в страната, въвеждането на нови технологии и решения в клиентското обслужване и практики в областта на корпоративната социална отговорност.

Посещението на студентите от Виенския университет в Пловдив е част от програмата на ЕВН за сътрудничество с университети и професионални училища. Като част от това сътрудничество през март 2018 г. нейни представители бяха официални гости на дипломирането на випуск 2017 в Технически университет София – Филиал Пловдив. Компанията тогава е наградила 16 отличници на випуска.
 
ЕВН припомня за стажантската си програма, провеждана от 13 години. Тази година желаещите да участват могат да подадат своите документи за кандидатстване в срок до 30 април 2018 г. на електронен адрес: [email protected]

Споделяне

Още от България

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?