Тръгва ремонт на надлеза при Ченгене скеле с 400 хил. лв.

Тръгва ремонт на надлеза при Ченгене скеле с 400 хил. лв.

Ремонтът на надлеза при Ченгене скеле на път я Бургас – Царево започва на 27 март с 400 хил. лв. от бюджета на Агенция "Пътна инфраструктура“ (АПИ), съобщиха от ведомството в петък. Строителните дейности ще продължат до юни.

Докато траят те, на средния отвор на съоръжението ще бъде ограничено движението по директното трасе, като трафикът по направленията Бургас - Созопол и Созопол - Бургас ще преминава по съществуващите успоредни пътни връзки на съоръжението - за Рибарското селище и за вилната зона.

При ремонта на крайните отвори на моста ще се затварят десните връзки на възела. По временни връзки, идващите от Бургас ще завиват към вилното селище, а идващите от Созопол ще продължават към Рибарското селище, информират от пътната агенция.

Пътят, преминаващ по съоръжението ще бъде затворен по време на ремонтно-възстановителните работи. Пътуващите от Бургас за Рибарското селище ще трябва да обърнат посоката си на движение при пътен възел "Росен“, за да се върнат по пътя и да преминат по временната връзка за идващите от Созопол към Рибарското селище. Пътуващите от Созопол за вилната зона ще трябва да обърнат посоката си на движение при пътен възел "Крайморие“ и да се върнат по пътя, за да преминат по временната връзка за идващите от Бургас към вилната зона.

По време на ремонтните дейности, изпълнявани от "ОРС Инфраструктура“, шофьорите е необходимо да карат внимателно и да спазват въведената пътна сигнализация, допълват от АПИ.

Споделяне

Още от Бизнес