Трима британци осъдени на затвор и бой с пръчки за сексуално нападение в Сингапур

Трима британци осъдени на затвор и бой с пръчки за сексуално нападение в Сингапур

Сингапурски съд наказа трима британски граждани със затвор и бой с пръчки за сексуално нападение срещу жена по време на мъжки гуляй миналата година, предаде ДПА, като се позова на местни медии.

Тримата мъже, които са от виетнамски произход, първоначално бяха обвинени в изнасилване, но се признаха за виновни и бяха обвинени в по-леки престъпления.

Единият от тях беше осъден на шест години и половина затвор и осем удара с пръчка, защото не е използвал презерватив при сексуалното посегателство срещу жената, която е била в безсъзнание.

Другите двама бяха осъдени съответно на шест години затвор и осем удара с пръчка и пет години и половина затвор и пет удара с пръчка.

Според съда тримата мъже са се "възползвали от уязвимото състояние" на жертвата, "не са зачели нейното достойнство и не ги е било грижа какви вреди ще ѝ причинят".

Сексуалното нападение е било извършено през септември на ергенското парти на брата на един от подсъдимите.

Приятел, който бил на празненството, се запознал с жената, която се съгласила да се върне в хотел "Карлтън" и да прави секс с него. След като той си тръгнал, жената, която била в състояние на опиянение, заспала, а тримата мъже влезли един по един в хотелската стая и я изнасилили. Тя се събудила, когато един от тях извършвал посегателството срещу нея.

Споделяне

Още от Свят