Цветанов: ГЕРБ гарантира запазване на справедливата данъчна система

Цветанов: ГЕРБ гарантира запазване на справедливата данъчна система

Винаги сме били съпричастни към проблемите на предприятията в региона на Велико Търново и в страната, защото доброто състояние на бизнеса гарантира повече заетост за хората и по-добри доходи. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на работна среща с мениджърския състав и ръководството на "Захарни заводи“ в Горна Оряховица.

По думите на Цветанов, ГЕРБ предлага реални мерки за подкрепа и стимулиране на фирмите. Предвиждаме значително облекчаване на гражданите и бизнеса, чрез премахване на бюрокрацията. Целта ни е да запазим постигнатите от правителството на ГЕРБ нива на икономически ръст. При пълен мандат на ГЕРБ ще можем да гарантираме 120 млрд. лв. БВП, който ще осигури средства за дофинансиране на различни политики. Следващото правителство на ГЕРБ ще гарантира 1500 лева средна работна заплата и 650 лева минимална работна заплата. Всички български граждани трябва да ни подкрепят в неделя с номер 11 в бюлетината, за да се запази справедливата данъчна среда и стабилността на страната ни, която е необходима за развитието на бизнеса“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

От ръководството на предприятието заявиха благодарността си към Цветан Цветанов за усилията, които е положил за борба със сивия сектор като вицепремиер, вътрешен министър и като народен представител от региона. "Хубавите неща, които се случват тук, са с неизменната подкрепа на Цветанов”, заявиха присъстващите на срещата.

Споделяне

Още от Избори 2017