Висшето училище по застраховане и финанси връчи дипломите на випуск 2007

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) в София връчи дипломите на випуск 2007 – редовна и задочна форма на обучение, съобщиха от училището в четвъртък. Студентите получиха своите дипломи за висше образование от ректора на ВУЗФ доц. д-р Георги Николов на тържествена церемония в сградата на училището.

В речта си доц. Николов отбеляза, че „неслучайно ВУЗФ избра Деня на народните будители за официалното връчване на дипломите на втория випуск, завършил първото в България частно специализирано висше училище в областта на застраховането и финансите”. От общо 126 студенти от випуск 2007 успешно са се дипломирали 109 студенти. Най-голям е процентът на дипломиралите се студенти от специалността „Застраховане и осигуряване”, следвани от „Счетоводство и контрол” и „Финанси”.

Във ВУЗФ се подготвят специалисти с бакалавърска и магистърска степен в редовна и задочна форма по три специалности - застраховане и осигуряване, финанси и счетоводство и контрол. Учебният процес е съобразен със Закона за висшето образование и отговаря на европейските стандарти.

Споделяне

Още от Бизнес