Заради 3 март променят движението в София от вторник

Заради 3 март променят движението в София от вторник

Заради настъпващия национален празник на България - 3 март, движението в столицата се променя още от вторник - 2 март.

От 14 часа на 2 март до 8 часа на 3 март се забранява престоят и паркирането на северозападната част от паркинга на пл. "Св. Александър Невски" между ул. "Оборище" и ул. "11-ти август".

От 8 до 12:30 ч. на 3 март се забранява престоят и паркирането както следва:

- северозападната дъга на паркинга на пл. "Св. Александър Невски" между ул. "Оборище" и ул. "11-ти август".

- по ул. "Оборище" между пл. "Св. Александър Невски" и ул. "Г.С. Раковски"

- по ул. "11-ти август" между бул. "Княз Ал. Дондуков" и пл. "Св. Ал. Невски";

- по ул. "15-ти ноември" между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Ал. Невски";

- на пл. "Николай Гяуров"

От 14 до 20 часа на 3 март няма да може да се спира на пл. "Народно събрание"; югоизточната и югозападната част на пл. "Св. Александър Невски" и в участъка зад храм-паметник "Александър Невски".

Забранява се влизането на пътни превозни средства, както следва:

От 9 до 12 часа на 3 март по ул. "Оборище" между ул. "Г. С. Раковски" и бул. "Васил Левски"; по ул. "Московска" между ул. "Г. С. Раковски" и бул. "Васил Левски"; по ул. "15-ти ноември"; по ул. "11-ти август" между ул. "Оборище" и ул. "Московска"; по ул. "Париж" между ул. "Врабча" и ул. "Московска"; по ул. "Г. С. Раковски" между бул. "Цар Освободител" и бул. "Кн. Александър Дондуков", при навлизане и изтегляне на блоковете.

Няма да се пускат автомобили от 11:30 до 12:30 часа на 3 март по ул. "Леге" между бул. "Цар Освободител" и ул. "Съборна".

Коли няма да влизат от 14:00 до 20:00 часа на 3 март, както следва:

по бул. "Цар Освободител" между бул. "Васил Левски" и ул. "Г. С. Раковски"; по ул. "15-ти ноември"; по ул. "Цар Шишман" между ул. "Аксаков" и бул. "Цар Освободител"; по ул. "Аксаков" между бул. "Васил Левски" и ул. "Цар Шишман"; по ул. "6-ти септември" между бул. "Цар Освободител" и ул. "Аксаков".

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява охрана, постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за горепосочените време и места.

Споделяне

Още от България

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?