Алтернативни спортове ще се демонстрират безплатно в София в неделя

Демонстрация на алтернативни спортове ще се проведе на 4 март 2012 г. от 15:00 часа в спортната зала на клуба "Актив Спорт" (Национален стадион "Васил Левски", сектор А, вх. 26, зала 1).

В рамките на събитието треньори от клуба ще демонстрират различни спортове, подходящи за всяка възраст. През първата част трима треньори по зумба ще покажат стъпки и движения с различна бързина и натоварване. Под ритъма на латино музика те ще демонстрират как лесно и забавно се свалят килограми и се извайва красива фигура. Създадена през 90те години на миналия век, зумба е най-модерната фитнес програма за всеки, който иска да поддържа добра форма.

 

Втората част от демонстрацията е посветена на пилатес и йога пилатес. Чрез система от упражнения за разтягане и сила, методът пилатес укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката и прави фигурата по-стройна. Упражненията по пилатес и йога пилатес са подходящи за хора от всяка възрастова група, които търсят приятен начин да подобрят тонуса си.

 

Демонстрацията е организирана по инициатива на спортен клуб "Актив спорт" и е част от спортните събития по проекта "Никога не е късно за ново начало", изпълняван от спортното министерство с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Споделяне

Още от Спорт

Защо Сотир Цацаров подаде оставка от КПКОНПИ?