Батков готов да продаде Левски за 15 млн. евро

Батков готов да продаде Левски за 15 млн. евро

Собственикът на Левски Тодор Батков обяви, че едно от трите условия да продаде клуба е евентуалният кандидат-купувач да извади 15 милиона евро. След среща си с феновете на "сините" във вторник вечерта Батков обаче заяви, че няма намерение да се разделя с клуба. Възможно да стане партньор на евентуален купувач.

"Доволен съм от срещата с феновете, защото получих кураж да продължа да бъда начело на Левски. Не се притеснявам, аз съм един от тях. Обясних им най-подробно за моето агентурно минало. Казах им, че има три условия, за да продам клуба. Първото е почтеността. Моите пари са чисти, обичам България. Второто условие е купувачът да има потенциала да покрива дефицита. И третото условие е да плати 15 милиона евро - толкова, колкото аз съм похарчил. Готов съм да приема партньор, който да помага, но на този етап няма такъв човек", заяви Батков след срещата във вторник вечерта.

Комисията по досиетата осветли Тодор Батков като нещатен служител към Трето управление на ДС – военното контраразузнаване. За Батков комисията разполага с информация, че е бил "привлечен със заповед от септември 1977 година и се е водил на отчет от полк. Колев".

Споделяне

Още по темата

Още от Спорт

Какво очаквате да свърши служебното правителство?