Бившата съпруга на Волен Сидеров опитвала да се самоубие

Капка Георгиева

Бившата съпруга на Волен Сидеров Капка Георгиева твърди, че е правила опит за самоубийство. "Когато останах в нищото, отритната, реших да сложа край на живота си. Направих опит да отнема живота си преди две, две и половина години - лекарства плюс прерязване на вените", разказа тя в неделя в ефира на Нова телевизия.

Капка Георгиева и Волен Сидеров се разделиха в края на 2011 г., което стана повод за сериозни сътресения в партия "Атака", тъй като Георгиева бе дясна ръка на лидера. Синът ѝ Димитър Стоянов, който е евродепутат, също напусна Волен Сидеров и заедно с майка си основа нова националистическа партия, която обаче нямаше успеха на "Атака".

Капка Георгиева, която преди да се раздели със съпруга си бе избрана за общински съветник в София, сподели, че преодоляла кризата с помощта на учението на Петър Дънов.

"Започнах да търся сламката, за която да се хвана. Надделя желанието да живея. Исках да направя компактна книга за Дънов, в която да дам своя прочит за Учителя. Още в книгата ми за Ванга го споменавам", допълни Георгиева.

"Книгата ми за Дънов е учебник за оцеляване и я посвещавам на всички, за които мисълта на самоубийство не е чужда, както беше и на мен", каза тя.


"Искам да кажа на хората, които в момента се отчайват, които са на ръба, да започнат да се обичат, да се самооуважават", каза бившата жена на Волен Сидеров.

Относно "Атака" Капка Георгиева коментира: "Загубиш ли силата си, хората го виждат първи".

"Аз наистина вярвах, че това е една чудесна идея, която може да се реализира. В момента българинът има нужда от искра, от "искрата на гнева"", завърши Капка Георгиева.

Споделяне

Още по темата

Още от България