Бойко Борисов: Бисеров е само първата птичка, която ще отлети

"ГЕРБ няма да се регистрира за избора на зам.-председател на НС, да видим какво ще направи "Атака"

Бойко Борисов. Сн. архив

"Христо Бисеров е само първата птичка, която ще отлети", прогнозира пред журналисти в неделя бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който и тези почивни дни продължи обиколките из страната, използвайки всеки подходящ повод да "се срещне с народа" и да общува с медиите.

По думите на Борисов в Дулово почетният председател на ДПС Ахмед Доган виждал как буквално се срива, "сатанизира се неговата партия".

"Аз мисля, че Бисеров е само първата птичка, която ще отлети. След това следват Цонев и Местан. Това, което те направиха с държавата в момента, аз образно съм се изразявал - как насилват столетницата БСП. БСП не управлява в момента. БСП има министър и половина - Ангел Найденов, военният министър, поради връзката си, че жена му е зам.-председател на парламента, не за друго, и Вигенин, външен министър, защото той е приятел на другата... Това е управлението на БСП в момента. Всички други министри пряко и непосредствено се ръководят от ДПС, включително и службите", заяви още Борисов.

Във вторник ГЕРБ няма да се регистрира в парламента, защото първа точка е избирането на заместник-председател на парламента на мястото на Христо Бисеров, съобщи преди това в Стара Загора Борисов.

"ГЕРБ няма да участва в избор, обслужващ задкулисието, докато ДПС не даде политически отговор за Христо Бисеров", каза лидерът на ГЕРБ . "Във вторник ще видим дали този път "Атака” ще гласува пряко за човека на ДПС за заместник-председател на парламента", продължи той.

"Как е възможно Местан да говори, че не знаел нищо за Бисеров, след като Местан и Бисеров са един уникален тандем в Народното събрание? Те са едно цяло. Йордан Цонев и Бисеров са внесли закон за офшорките заедно. Сигурен съм, че сега Бисеров много го боли от случващото се, защото той беше човекът, който ни питаше нас, в парламента: "боли ли като ни вадят зъбките”, каза още Борисов.

Споделяне

Още по темата

Още от България