БСП го докара на изборен сайт като “Вип Брадър”

След като заложи на най-популярните фолк изпълнители като Азис, Ивана, Анелия, Камелия и Софи Маринова в кампанията си за евроизборите, социалистите докараха и облика на изборния си сайт до поразителна прилика с този на шоуто “Вип Брадър”.

Във вторник левицата представи официално интернет –страницата си www.evropazateb.eu. Когато я отворите и кликнете върху образа на кандидат-евродепутат, на преден план излиза “маркирания”, а на заден план затъмнени остават останалите от листата. По същия начин е организиран сайтът на “Вип Брадър” (www.vip.bigbrother.bg).

Еднакво е влизането и в информациите за номинираните леви евродепутати, и в новините за участниците в телевизионното шоу.

“Използвали сме най-новите технологии, такова представяне напоследък се среща доста често, не сме заимствали от сайта на “Вип Брадър”, обясни Маргарит Антонов от “Force-it”, които са създатели на предизборната страница на левицата.

“Това са съвременните тенденции в уеб-дизайна”, допълни шефът на националния предизборен център на БСП Ивелин Николов.

Той обясни, че до края на седмицата от тази страница ще може да се влиза и в страниците на всеки от 18-те претенденти на партията за Европарламента. В тях бъдат качвани информации за кандидатите, ще бъдат пускани различни анимации и пр.

Фолк певците са хората, които събират най-широка аудитория на предизборните прояви на БСП. Целта ни е да представим пред по-голяма публика кандидатите за Европейския парламент и програмата на партията. Това обясни в Бургас Стойко Танков, депутат от бургаската листа на левицата, по повод информации, че има напрежение в националния щаб на БСП срещу участието на фолк изпълнители в кампанията.

“БСП не може да стои настрани и да се прави, че нищо не се случва. По-важно е какво харесват хората. През тези 18 г. партията е оцеляла, защото винаги е водила политика, близка до обществените реалности", допълни депутатът Танков, цитиран от БТА.

Споделяне
Избори за Европарламент 2007

Още от Избори за Европарламент 2007