Сидеров: “Честито на Булгаристан в Европа”

Сидеров: “Честито на Булгаристан в Европа”
България изпраща в Европарламента петима представители на Анкара, които няма да защитават българските национални интереси, заяви лидерът на “Атака” Волен Сидеров, коментирайки първото място на ДПС на евровота.

Той каза, че резултатът на неговата партия е добър, но като цяло картината след вота е лоша. “Атака” печели 16.6 процента според предварителните резултати и ще вкара трима евродепутати – сред които доведеният син на Сидеров Димитър Стоянов и архонта Слави Бинев.

“Тази вечер стана ясно, че ДПС не се спира пред нищо”, посочи Сидеров.

По думите му изборните резултати са доказали, че “бесепарската върхушка” започва все повече са зависи от ДПС. Той нарече левицата и партията на Доган “скачени съдове”, които са здраво обвързано в отношенията помежду си.

Според него премиерът Сергей Станишев трябваше да подаде оставка заради провала на своята политика. По думите му фактът, че ДПС отстъпи първата пресконференция на БСП в изборната нощ, въпреки че движението спечели най-много гласове, е “долнопробно представление”.

“Този тумор ДПС, се разраства само защото има благоприятна среда, която се осигурява от БСП,” коментира Сидеров.

От “Атака” заявиха, че са установили множество нарушения в изборния ден, като обвиниха ДПС, НДСВ и ГЕРБ в купуване на гласове.

Основният ни опонент остава тройната коалиция, защото тя управлява с мандата на една протурска партия,  заяви Волен Сидеров.

Той е готов на конструктивни разговори с ДСБ и СДС за вот на недоверие срещу кабинета и други действия, които да осигурят падането на управляващата коалиция.

Сидеров коментира още, че предстоящите местни избори ще бъдат първото реално влизане във властта на “Атака”.

Споделяне
Избори за Европарламент 2007

Още от Избори за Европарламент 2007